به گزارش خبرنگار مهر، ولی اسماعیلی عصر سهشنبه که به همراه تعدادی از مدیران دستگاههای خدماترسان استان از مناطق سیلزده شهرستان انگوت بازدید میکرد، افزود: قرار شد تا جهاد کشاورزی و صندوق بیمه محصولات کشاورزی ارزیابی نهایی خود را از میزان خسارت انجام داده و در ۲ شهرستان انگوت و گرمی پرداخت غرامت از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی و ستاد مدیریت بحران انجام شود.
وی اظهار کرد: از طریق مسئولان کشوری به ویژه بنیاد مسکن، نوسازی واحدهای مسکونی روستایی خسارت دیده را پیگیری خواهیم کرد تا ۷۲ واحد مسکن دچار خسارت در «زیوه، قرهخانلو» و سایر مناطق شهرستان انگوت ترمیم و بازسازی شود.
نماینده مردم شهرستانهای گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی ضرورت احداث دیوار حائل و پل ورودی را در این مناطق یادآور شد و تصریح کرد: اجرای طرح هادی بسیار مهم و ضروری است و انتظار میرود در کوتاهترین زمان در «زیوه، قرهخانلو» و سایر شهرها و روستاهای انگوت و گرمی این طرحها اجرایی و عملیاتی شود.
اسماعیلی گفت: ۴۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی و ۶۰۰ هکتار باغات شهرستان انگوت خسارت دیدند و در کنار آن به تأسیسات دامی نیز خسارت عمدهای وارد شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تلاش مسئولان اجرایی استان بر این است تا بخش عظیمی از این خسارت را جبران کرده و فرصت و زمینه بهرهگیری بیشتر از فضای فراهم شده در جبران خسارت را برای حادثهدیدگان مهیا کنند.
اسماعیلی اضافه کرد: با برگزاری نشست اضطراری در وزارت جهاد کشاورزی و وزارت کشور، پیگیریهای لازم را انجام خواهیم داد تا به سیلزدگان در انگوت و گرمی خدماترسانی سریعتر و بهتر انجام شود.
وی بیان کرد: مسئولان کشوری باید در کنار جبران خسارت و پرداخت غرامت به حادثهدیدگان بیش از گذشته فعالیتهای عمرانی و آبادانی را در این شهرستانها سرعت بدهند تا در آینده شاهد تکرار چنین حوادث ناگوار در منطقه نباشیم.
نماینده مردم شهرستانهای گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی ضرورت اجرای طرحهای آبخیزداری را در منطقه یادآور شد و ادامه داد: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری باید مناطق سیلخیز را در این شهرستان شناسایی و نسبت به اجرای بندهای تأخیری اقدامات مؤثر را در کوتاهترین زمان انجام دهند.
نظر شما